Σουβλάκια με αρνί leftover


Υλικά

400 γρ. αρνί, ψημένο που σας έχει περισσέψει

1 κ.γ. κύμινο

4 πίτες για σουβλάκι

150 γρ. μαγιονέζα

150 μουστάρδα, απαλή

1 ντομάτα, κομμένη σε φέτες

1 κρεμμύδι, μικρό, κομμένο σε ροδέλες

μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά να κάψει. 

Ψιλοκόβουμε σε ένα ξύλο κοπής το αρνί, το μεταφέρουμε στο τηγάνι και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά. 

Πασπαλίζουμε με το κύμινο και γυρνάμε το αρνί με μια ανοξείδωτη τσιμπίδα. 

Τοποθετούμε σε δόσεις τις πίτες πάνω από το αρνί και συνεχίζουμε να σοτάρουμε για 2 λεπτά. 

Τοποθετούμε στον πάγκο εργασίας ένα φύλλο αλουμινόχαρτο και ένα φύλλο λαδόκολλας από πάνω.

Βάζουμε πάνω την πίτα, το αρνί, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τις φέτες ντομάτας, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό, και τυλίγουμε. 

Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για τα επόμενα 3 σουβλάκια.

Πηγή: akispetretzikis.com

Σχόλια