Υλικά
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέτριο
Αλάτι
μπαχάρι σε κόκκους
1 ποτήρι του νερού λευκό κρασί
2 φρέσκες τομάτες ψιλοκομμένες
τυρί φέτα
5 μικρές πιπεριές
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
1 κιλό χοιρινό
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το κρέας, το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το στραγγίζουμε καλά. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τη μισή ποσότητα ελαιόλαδου και ροδίζουμε το κρέας. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το υπόλοιπο λάδι και τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τις πιπεριές κομμένες σε πολύ λεπτές φέτες. Προσθέτουμε το κρέας και αφού το γυρίσουμε μερικές φορές το σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τις τομάτες, αλάτι, πιπέρι και το μπαχάρι και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει, προσθέτοντας λίγο νερό για περίπου 15 λεπτά. Mόλις το βγάλουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τη φέτα κομμένη σε μικρά κομματάκια
Πηγή: ab.gr
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου